سلام حتم دارم این موضوع قبلا در انجمن بحث شده و منم جستجو کردم ولی اون چیزی رو که میخواستم پیدا نکردم من مرورگری میخوام به شرایط زیر: 1.سرعت بالا 2.امنیت بالا 3.سازگاری با فلش و کد های جاوا البته با opera و mozila و ie هم استفاده کردم ولی کد های جاوا باهاشون سازگاری ندارن ie داره ولی سرعتش پایینه خواهشا بهترین مرور گر رو معرفی کنین و امیدوارم این تاپیک قفل نشه سپاس فراوان...
محک FireFox ویرایش 3.5 : سرعت دوبرابر از FireFox ویرایش 3 سال 2009 سال مرورگرهای اینترنت می باشد. در تاریخ این سال ما بهترین ویرایش های Opera، پیشرفته ترین ویرایش های Apple Safari، ویرایش های اولیه Google Chrome و اکنون ویرایش جدید FireFox را مشاهده می کنیم. سه ویرایش دیگرقبل از ویرایش نهایی در دسترس عموم قرار گرفت و به مدت 2 ماه از آنها استفاده گردید. امکانات جدید که شامل افزودن بسیار زیاد سرعت، ایجاد یک تابع جدید جهت پنهان کردن اطلاعات حساس از چشم های کنجکاو و یک امکان دیگر که به FireFox اجازه می داد تا بداند شما از کجا در جال کار با آن می باشید، تماماٌ مورد آزمایش قرار گرفتند. ...
JavaScript با امکاناتی چون، یک وبگاه پیچیده پایه گذاری شده برای ارسال نامه الکترونیک تا امکان ایجاد نقشه آنلاین همچون نقشه گوگل و تا امکاتات اجتمائی نظیر Face Book ها به برخی از مهمترین وب سایت های مطرح جهان قدرت بخشیده است. توسعه دهندگان مرورگرها، از JavaScript همچون سلاحی حتی با استفاده از نام های زیبا برای جنگ بین مرورگرها استفاده می کنند. با استفاده از جاوا اسکریپت SunSpider ، یک ابزار محک در سیستم عامل یک کامپیوتر شخصی، رتبه FireFox 3.5 به طور چشم گیری 1.426 میلی ثانیه از FireFox 3 که رتبه ای برابر با 3.250 میلی ثانیه داشت بهتر بود. Safari 4 و Google Chrome 2 رتبه هایی به ترتیب برابر با 910 میلی ثانیه و 709 میلی ثانیه را دارا بودند.
تعدادی از کاربران که ورژن قدیمی تر را کند نمی دانستند شاید اطلاعا نداشته باشند که ویرایش 3.5 بهتر عمل می کند. اما واقعیت آن است که این موضوع درست است و صفحات با سرعت نزدیک تری به Chrome بارگزاری می گردند.
اما هرگز بارگزاری سریع به تنهایی خوب بودن یک مرورگر را نشان نمی دهد. همانطور که می بینید Google Chrome از این لحاظ در بهترین جایگاه قرار دارد اما صدها و صدها گزینه دیگر برای برتری هر کدام از مرورگرها موثر هستند.
اینم بخون بلکه آمارو اطلاعاتش به دردت بخوره. آمارش دقیقه. البته یکم قدیمی اما در کل تفاوت رو خوب نشون می ده مخصوصاٌ شکل که مربوط به سرعت لود جاواس.
منم کروم رو توصیه می کنم اما امکاناتی توش که باید به کار می رفت به کار نرفته. امکانات ساده ابتدایی.
اما به کل کروم بهترینه در حال حاضر.
[ ویرایش شد. 20 اسفند 1388 - 11:40 ] سایت کالاها ارائه دهنده خدمات در زمینه طراحی قالب های سیستم های مدیریت محتوا.
سلام. آقا جاوایی که با این 3 تا درست کار نکنه، کلا باید بره بمیره! اگه خیلی با جاوا مشکل داری از netscape استفاده کن که کلا از همون اول خودش جاوااسکریپت رو راه انداخت! از نظر سرعت من با firefox و opera کار کردم. جفتشون سرعتشون خوبه. ie ولی زیاد حال نکردم!
دارم از فایرفاکس 3.6.8 استفاده می کنم. اینم ایراد های خودشو داره (مثلاً ذخیره یه صفحه وب نسبت به کروم خیلی وقت میبره) . اما از بقیه بهتره. اپرا رو هم تست کنم ببینم چطوریه آپدیت: تست کردم سرعتش تقریباً مثل فایرفاکس بود
اوبونتو یه جورایی نه، خودِ سیستم عامله. به صورت پیش فرض فایرفاکس هم روش نصب هست
[ ویرایش شد. 24 مرداد 1389 - 01:00 ]
زمان بازسازي صفحه :0.2564 ثانيه, 0.1379 براي هر جستجو . جستجو ها در بانك اطلاعاتي :72.