مشکل تغییر سطح دسترسی بوجود آمده که سایت رو هم نمیشه نصب کرد
****مرحله هفتم - تمام مراحل با موفقیت انجام شد خسته نباشید
E107 امکان ذخیره سازی فایل اصلی پیکربندی سیستم را روی سرور شما ندارد.
اطمینان یابید که فایل e107_config.php داراس سطح دسترسی صحیح و قابل نوشتن است.*******
e107_config.php را از 666 به 777 تغییر می دم ولی تغیرات بعد از تأیید اعمال نمیشن
دلیل این امر چیست ؟
من e107_config.php را به طور دستی ویرایش و وارد کردم ولی چون نصب در این مرحله متوقف شده با وارد کردن این فایل هم به طور دستی نشد راه اندازی شه حالا برای رفع این مشکل چه باید کرد؟
You need to upgrade your Flash Player or to allow javascript to enable Website menu.Get Flash Player
شما نیاز داری به کنترل پنل دسترسی داشته باشید . برای کاری که گفتم فقط همون راه ولی برای سطح دسترسی از ftp هم میشه استفاده کرد .
قالب های و طراحی های من : - لینک (کلیک کنید) -
چون بعنوان زیر گروه اصلی سایت دانشگاه هستیم دسترسی به Cpanel وجود نداره راهه دیگه ای نیست البته من مامبو و جولا رو نصب کردم که config رو بصورت دسی وارد کردم درست شد ولی دیدم هم کار با E107 راحت تره هم امکاناتی داره که به درد سایت می خوره ولی حالا .. ؟
دقت داشته باشيد كه e107_config.php را به 644 تغيير بدين دسترسي 777 از نظر امنيتي درست نيست .
نكته : در بعضي از موارد پشتيباني سرور اجازه تغيير سطح دسترسي را براي كاربر محدود ميكنه تا سرور با مشكل امنيتي مواجعه نشه كه اين كار ، كار درستي نيست .
زمان بازسازي صفحه :0.1750 ثانيه, 0.0370 براي هر جستجو . جستجو ها در بانك اطلاعاتي :76.