علی جان در پیامهای خصوصی نقل قول و متنی که اضاف میکنیم قابل تشخیص نیست, این یک و دوم اگر وقتی یه نفر یه پیام خصوصی برای فرد میفرسته به صورت یه هشدار یا یه کادر رنگی در صفحه ظاهر شود که فرد متوجه آن پیام شود عالی میشه. باز هم از زحماتی که کشیدید سپاسگذاری میکنم.
نه آن ماند و نه اين شد... حالا باقی چی مانده ... به هرکی می گی پاشو می بينی پا ندارد...
نتوان دل شــــــــاد را به غم فرسودن _______________ وقت خوش خود بسنگ محنت سودن کس غیب چه داند که چه خواهد بودن _______________ می باید و معشوق و به کام آســودن
اون چیزی که من میبینم فقط فرستنده رو italic نشون میده, منظورم مثل همین ارسالهای تو انجمن بشه بهتره. هشدار هم منظورم یه جوری باشه که متوجه بشیم, اما اکنون فقط منوی لوگین بهمون تعداد نامه ها رو نشون میده ولی اگر به صورت یه هشدار قویتر که نمونه هاش رو تو انجمنهای دیگه میتونیم ببینیم بهتر میشه, در مورد هشدار برای این تاکید دارم که 72 ساعت از فرستادن یه پیغام گذشته و من تازه متوجه اون شدم.
نه آن ماند و نه اين شد... حالا باقی چی مانده ... به هرکی می گی پاشو می بينی پا ندارد...
نتوان دل شــــــــاد را به غم فرسودن _______________ وقت خوش خود بسنگ محنت سودن کس غیب چه داند که چه خواهد بودن _______________ می باید و معشوق و به کام آســودن