عزیز من شما باید تبتدا 107 رو نصب کنید و سپس در صفحه مدیریت قسمت مدیریت پلاگین ها فروشگاه رو نصب کنید. همچنین میتونید از اسکریپت فروشگاه ساز بصورت مستقیم بر روی هاست نصب میشه استفاده کنید.این مورد دوم را در جریان باش که اگر بر روی هاست سیستم سایت ساز دیگه ای نصب داری باید بصورت ساب دامین نصب کنید یعنی اینکه در پوشه روت هاست یک پوشه دیگه ایجاد کنید مثلا به نام shop بعد آدرس فروشگاه شما میشه مثلا http:shop.mehdihai .com
در قسمت domains میتونین ساب دامین بسازی ودر قسمت file management میتونی با برنامه FTP میتونی فایل ها رو در سایت آپلود کنی برای آموزش نصب 107 هم به اینجا مراجعه کن - لینک (کلیک کنید) - و اینجا - لینک (کلیک کنید) -
سلام به همگی میخواستم بدونم تو ویستا پنل چطوری باید یه وب میل ایجاد کنیم.البته من تو اون قسمت رفتم گفت باید یه پارک دامین اضافه کنید.که من اضافه کردم.ولی به اون صفحه ای که میتونیم ازش وارد وب میل بشیم .میرم و یوزر و پسورد رو میزنم میگه اشتباهه.آیا باید به طور خاصی یه اکانت ایجاد کنیم؟ ممنونم میشم اگر توضیح بدین.
من یه تازه کارم .لطفا کمکم کنید
وارد ایمیل اکانت که میشم .جایی برای ایجاد حساب کاربری یا اکانت نداره!!! فقط یه سری اطلاعات راجع به نام کاربری و کلمه عبور و سرور و پورت داده که وقتی وارد وب میل میشم و نام کاربری و کلمه عبور داده شده رو میزنم پیغام خطایی میده که میگه login fiald
راستی یه سوال دیگه هم داشتم !!! این هاستایی رو که به صورت رایگان ارایه میدن: مثل دانا گیگ و گیگفا و فری آی دات می و ...!!!!! میشه بهش اعتماد کرد و یه دامنه ای رو که واقعا مهمه بهشون متصل کرد.منظورم اینه که یه وقتی پیسش که نمیگیرن؟ یا اینکه بالاخره یه اتفاقی چیزی!!!!! چون سایت - لینک (کلیک کنید) - هاستای 7 گیگ با 250 گیگ پهنای باند ارایه میده.خب اینو اگه بعدا اذیت نکنن خیلی باحاله. ممنونم
اگه واقعال قصد دارید سایت ایجاد کنید از هاست های رایگان استفاده نکنید چون معلوم نیست چقدر سرپا می مونند. فقط اگه قصد دارید کار با هاست و .. رو یاد بگیرید یا تست کنید از این هاست ها استفاده کنید
یادمان باشد هر وقت خاطرمان تنها شد طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم
راستی یه سوال دیگه هم داشتم !!! این هاستایی رو که به صورت رایگان ارایه میدن: مثل دانا گیگ و گیگفا و فری آی دات می و ...!!!!! میشه بهش اعتماد کرد و یه دامنه ای رو که واقعا مهمه بهشون متصل کرد.منظورم اینه که یه وقتی پیسش که نمیگیرن؟ یا اینکه بالاخره یه اتفاقی چیزی!!!!! چون سایت - لینک (کلیک کنید) - هاستای 7 گیگ با 250 گیگ پهنای باند ارایه میده.خب اینو اگه بعدا اذیت نکنن خیلی باحاله. ممنونم
سوالات رو در تاپیک های جداگانه بپرسید. به علت رعایت نکردن قوانین تاپیک قفل شد خدمات هاستینگ : - لینک (کلیک کنید) -
طراحی قالب های حرف ای برای سیستم e107
تلفن مشاوره رایگان : 09126183621
زمان بازسازي صفحه :0.2419 ثانيه, 0.0768 براي هر جستجو . جستجو ها در بانك اطلاعاتي :93.